TAPASH x BALDA

TAPASH x BALDA 50/60/80 ₪

TAPASH x BALDA

הראפר העולה TAPASH וצמד ההיפ-הופ האלטרנטיבי BALDA מגיעים לערב אחד של 2 הופעות בצוללת!

TAPASH – היפ הופ אלטרנטיבי בערבית ובאנגלית עם השפעות של רוק ומטאל.

BALDA – הראפר גושדן והמפיק איתמר לוי הם צמד היפ-הופ אלטרנטיבי המשלב טעמי אסכולה עתיקה מעורבים עם רוח צעירה וחדשנית.

13.5.2023/ יום שבת

דלתות 21:00

מופע 22:00

מופע עמידה

TAPASH - Klab كلاب (Prod. by The Curlycatt)

TAPASH x BALDA

TAPASH

היפ הופ אלטרנטיבי בערבית ובאנגלית עם השפעות של רוק ומטאל. אמן דרוזי בשם “Tapash”, הקים בעבר את להקת המטאל “Pufferfish” עם ניר הורוביץ. אחרי פירוק ההרכב והרצון להמשיך, הפיקו יחד את השיר Klab, שיצא בליווי קליפ סוחף בבימויו של רועי מורד (נגה ארז, נונו, הדג נחש ועוד).

מילות השירים עוסקות לרוב באלימות, תאוות בצע, סחר בנשק, בדידות וביקורת עצמית וסביבתית.

לאור הביקוש להופעות, הצטרפו סקיפי על התופים (Bzaat, הפסוליה של דייזי) וספייסקיד (שהפיק את הסינגל השני, Sakakeen) על הסינת’ והמחשב. שלושתם יחד יוצרים מופע בועט ואנרגטי במיוחד שהספיק להגיע לכל מיני במות בארץ כמו אירוע ”כל הקופה” בהיכל מנורה, פסטיבל חשיפה בינלאומית, במת הפיל בפסטיבל אינדינגב, פסטיבל ג’נסיס ועוד.

BALDA

הראפר גושדן והמפיק איתמר לוי הם צמד היפ-הופ אלטרנטיבי המשלב טעמי אסכולה  

עתיקה מעורבים עם רוח צעירה וחדשנית.

במרץ 2022 הוציאו את אלבום הבכורה ‘BALDA’ עליו עבדו במשך שנתיים. כמו כן האלבום זכה לשבחים בעיתון ‘הארץ’ (בן שלו), וגם במגזין Time Out

בינואר 2023 הוציאו סינגל חדש ‘MAD AT YOU’ שהוא בעצם טראק שלא נכנס לאלבום והחליטו שהשניים לשחרר אותו לאוויר העולם.

בשנה שחלפה הופיעו ברחבי הארץ, ובין היתר השתתפו גם בפסטיבל החשיפה הבינלאומי שהתקיים בסוף 2022.

למופע מצטרפים מוזיקאים נוספים –

יובל בינדר (בס) , טוקי שטרן (מקלדות) , קטלין אליגדו (שירה)  וגולי שטרן (תופים)

וביחד הם מספקים חוויה שלמה לקהל.

להזמנת כרטיסים
דילוג לתוכן